Over ons

Onze Passie voor Fatbikes

Fatbike Nederland is ontstaan uit een gedeelde passie voor avontuurlijk fietsen en de liefde voor fatbikes. Ons team bestaat uit enthousiaste fietsers en ervaren experts die geloven in de kracht van fatbikes voor diverse terreinen en omstandigheden.

Wij streven ernaar om hoogwaardige fatbikes en uitstekende service te bieden aan onze klanten, zodat zij kunnen genieten van de ultieme rijervaring.

Met een diepgaande kennis van fatbikes en een toegewijde klantgerichte aanpak, staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte fatbike die past bij jouw behoeften en rijstijl.

Onze Missie bij Fatbike Nederland

Of je nu op zoek bent naar avontuur in de bergen, door het bos wilt crossen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om van het buitenleven te genieten, Fatbike Nederland is er om je te ondersteunen op elke stap van jouw fietsreis.

Wij geloven in het creëren van een community van fatbike-liefhebbers en het delen van onze passie voor het buitenleven.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met fatbiken, bij Fatbike Nederland ben je thuis. We streven ernaar om een bron van inspiratie, kennis en ondersteuning te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van fatbikes.